Hit és a gyermekek védelme

2021.11.04. - 2021.11.08.

A Keep the Children Safe nemzetközi gyermekvédelmi szervezet online konferenciát hirdet Hit és a gyermekek védelme címmel.

A Keeping Children Safe’s rendzvénye egy nagyszabású online konferencia a gyermekvédelemről vallás szervezetek számára, amely lehetőséget biztosít a vallási intézmények, szakértők és a állami résztvevők a találkozásra, egymás kezdeményezéseinek mélyebb megismerésére.

Itt a lehetőség, hogy megosszák egymással az egyházi és vallási szervezetekben megvalósuló gyermekvédelemmel kapcsolatos meglátásaikat, tapasztalataikat, kihívásaikat és legjobb gyakorlataikat.

A 4 napon át tartó csúcstalálkozó arra is teret kínál, hogy a vallási intézmények bemutassák a gyermekek védelme iránti elkötelezettségüket és új együttműködéseket indítsanak.

Ez az esemény INGYENES minden olyan szervezet és személy számára, aki vallási vagy egyházi szervezetekben a gyermekekkel vagy gyermekekért dolgozik.

Regisztráció a https://www.keepingchildrensafe.global/blog/2021/09/03/faith-and-child-safeguarding/ oldalon lehetséges.
A rendezvény társszervezője a marista testvérek nemzetközi közössége is és több katolikus egyházi szervezet is előadóként is részt vesz.