Az én békémet adom nektek – könyvajánló

Szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével

Fotó: Wikipedia

Dawn Eden: Az én békémet adom nektek – a szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével

A könyv szerzője gyermekkorában szexuális abúzus áldozata lett. Felnőttként megtért, el tudta fogadni élete fájdalmas történéseit, és ezt a hitben megszerzett békét sugározza írásában.

Dawn Eden a Thrill of the Chaste (A tisztaság mámora) című sikerkönyv szerzője, amely immár a tizenegyedik kiadását érte meg, és spanyol, lengyel, valamint kínai nyelven is megjelent. A New York-i zsidó családba született Dawn gyerekkorában szexuális abúzus áldozata lett. Tizenéves korában elvesztette a hitét és agnosztikus lett.
Húszas éveiben, az 1990-es években rockzenei lapokba írt, együttesekkel készített interjút, továbbá zenei szakértőként jelent meg az FX tévé műsorában. Később több New York-i lapnál is dolgozott, többek között a New York Post-nál és a Daily News-nál. Harmincegy éves korában drámai megtérésen ment keresztül, keresztény lett, és végül belépett a katolikus egyházba. Jelenleg Washington DC-ben él. 2010-ben mesterfokozatot szerzett teológiából a domonkosok tanulmányi házában, most a doktorátusára készül. Több ezer egyetemistának és fiatal felnőttnek beszélt már a tisztaságról és a megtérésről egész Észak-Amerikában és külföldön.

A könyv megvásárolható a Sarutlan Karmelita Nővérek webboltjában.
https://www.karmelita.hu/termek/dawn-eden-az-en-bekemet-adom-nektek/

Ajánló

Dawn Eden Goldstein: Az én békémet adom nektek című könyve megindító tanúságtétel Jézus sebeinek gyógyító erejéről. A gyermekkori visszaélések sajgó emlékei sokakat akadályoznak Istennel való szeretetkapcsolatuk kibontakozásában. Dawn Eden szentek élettörténetének példájával és saját tapasztalatával mutatja meg, hogyan válhatnak ezek a súlyos traumák az értünk szenvedő Krisztussal való találkozás színhelyévé.

A megváltó Isten, a jó Pásztor, Jézus személyében keresi elveszett bárányait korunk társadalmának útvesztőiben is, ahol a gyermekbántalmazás tabujának falai is nehezítik Isten megsebzett gyermekeinek Vele való találkozását. A könyv kiadásával ezeken a falakon szeretnénk rést ütni, s reméljük, ezzel segíthetjük Isten és az abúzuson átesett gyermekek egymásra találását, a sebek gyógyulását.