CSÉN kincsesládánk gyöngyszemei

Szakmai napot tartottunk

CSÉN kincsesládánk gyöngyszemei – Úton az érett személyiség és érett szexualitás felé címmel tartottuk meg 2024. április 9-én, kedden tavaszi Segítő Hálós szakmai napunkat.

Az első blokkban átfogó rátekintést kaptunk a „Boldogabb családokért” ® Családi Életre Nevelés (CSÉN) Program témáira és szemléletmódjára a VIRÁG modell alapján. Azt követően órarészleteket éltünk meg a CSÉN foglalkozásokból, majd tapasztalatok megosztása következett. A szünetekben bőséges könyvajánlóban, valamint a teremben kiállításszerűen elhelyezett módszertani anyagokban merültek el a résztvevők.

20240409_113929

A nap szakmai vezetője Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes, orvos, mentor, CSÉN tanácsadó, MFM foglalkozásvezető, Cikluskövetés oktató volt. Ági lelkesedése, magával ragadó személyisége, kisugárzása hatott a résztvevőkre is. Jó volt látni, ahogy a résztvevők pillanatok alatt bevonódtak  a gyakorlatokba. Sok nevetéssel, mégis komoly, mély gondolatokkal telt meg a terem. Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, s hogy egy szakmailag és emberileg nagyon tartalmas napot tölthettünk együtt. S hálásak vagyunk, hogy ebbe az országosan magasan elismert programba betekintést nyerhettünk, és már másnap használható gyakorlataival segíthetjük fiataljainkat az érett személyiség és érett szexualitás útján!

Ha valaki érdeklődik a „Boldogabb családokért” ® Családi Életre Nevelés (CSÉN) Program iránt, keresse Hortobágyiné dr. Nagy Ágnest (a program szakmai vezetőjét) a hortobagyinenagyagnes@holnaphonlap.hu e-mail címen.

Agócs Andrea
szervező