Add, hogy lássak! – Bartimeus-képzés 5. évad

Az MSZKI Emberi Méltóság Stratégia ötödik alkalommal hirdeti meg Add, hogy lássak! címmel a Bartimeus-képzést. A képzés célja, hogy szerzetesekkel és szerzetesi intézmények munkatársaival gondolkodjunk és beszélgessünk az emberi méltóság védelméről, a bántalmazás jelenségéről és a megelőzés lehetőségeiről.

A 2024/25-ös tanév során személyes, jelenléti formában hirdetjük meg a képzést, egy őszi és egy tavaszi időpontban, amelyeken 3-3 előadást hallgathatunk meg, majd az előadásokat követően ezekhez kapcsolódóan beszélgetést szervezünk.

A témák egymásra épülése és az azt követő szakmai beszélgetések miatt kérjük, hogy akik nem vettek részt a legelső két évben megtartott Bartimeus-előadásokon, azok előzetesen végezzék el az alapozó online kurzust, amelyet a regisztrációt és egy jelképes összeg befizetését követően tudnak megtenni (a felület hamarosan elérhető lesz). A Bartimeus-képzés személyes alkalmain való részvétel feltétele a kezdeti évek Bartimeus-előadásain való részvétel vagy az online Bartimeus alapozó kurzus elvégzése.