Lelkigyakorlatot szervezünk gyermekvédelemben dolgozók számára

Lelkigyakorlatot szervezünk a gyermekvédelemben dolgozók számára, melyre szeretettel várunk mindenkit, aki érintett a témában és szeretne munkája során (még jobban) Krisztusba kapaszkodni.

Gyakran a felkorbácsolt vizekben saját vastag ruháink próbálnak minket a mélybe húzni, miközben úszva próbálunk menteni bántalmazottat és bántalmazót, akik csapkodnak maguk körül, hogy fennmaradjanak a felszínen. Máskor a csendes vizeken a sokak számára láthatatlan fodrozódásokra hívjuk fel a figyelmet, amik talán nem is olyan régi hajótörések vízalatti maradványairól mesélnek nekünk. Amikor pedig egy-egy hajóroncsdarab felszínre bukkanásában tudunk segíteni, vagy akár csak a veszélyt jelző bója kihelyezésében – biztonságosabbá téve a hajózást, akkor napokig tudunk ünnepelni, pedig pici bója az csupán a végtelen tengerekben.

Nem vagyunk egyedül. Nem vagy egyedül. Ebben sem. Van Valaki, aki megért minket, aki átéli velünk a viharokat. Aki lecsendesít, fenntart, megnyugtat, bíztat. Bele szeretnénk kapaszkodni ezen a lelkigyakorlaton is a csendekben, az imákban, a közös liturgiában. Egymástól nyerni erőt a megosztásokban, hogy visszatérve a hétköznapokba megújult erővel tudjunk tovább úszni. Megerősödjünk a hitben és Jézusban, hogy Őt tudjuk adni oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Helyszín: Tahi, Szív Lelkiségi Központ
Időpont: 2024.01.26-28. péntek vacsorától vasárnap ebédig
Részvételi díj: 38.000 Ft/fő (Ez tartalmazza a szállást és az étkezést is.)
Akinek az önköltségi ár megfizetése nem megoldható, annak tudunk támogatást adni (max 50%-ot). Aki az önköltségi árnál többet tud esetleg fizetni, azt köszönettel vesszük, így több ember számára tudunk támogatást biztosítani.
Kapcsolat: koordinator@emberimeltosag.hu

Itt lehet jelentkezni 2024. január 15-ig.

Itt olvasható egy beszámoló korábbi lelkigyakorlatunkról.